Magazín Mironet

Ať děláte na internetu cokoliv, ESET ochrání vás i celou vaši domácnost

Viry nejsou na internetu jedinou hrozbou. Způsobů, jak na vás zaútočit je celá řada. Jedním z typů hrozeb je například phishing. V případě phishingu se bude podvodník snažit od vás jakýmkoliv způsobem získat citlivé údaje, jako jsou například čísla platebních karet, PIN kódy a další. Ochrana před takovými útoky pak leží na bedrech nejen antivirového softwaru, ale také na těch vašich.

Věnujte pozornost podezřelým zprávám a ptejte se sami sebe, zda obsah zprávy dává smysl a nepůsobí podezřele. Zbytek ochrany zařídí ESET. Jako jediné antivirové řešení na světě již od května 1998 nepropustilo během testování VB100 žádný druh škodlivého kódu a získalo již na 100 ocenění. Značce ESET můžete tedy bez obav svěřit ochranu vašich zařízení, která jsou připojena k internetu.

ESET Family Security Pack

Pro domácnosti je vhodným řešením balík ESET Family Security Pack. Před hrozbami internetu ochrání všechna vaše zařízení a pomůže například při jejich ztrátě či odcizení. Součástí balíku rodinné internetové ochrany jsou licence pro tři počítače s operačním systémem Windows a tři další zařízení s operačním systémem Android. Můžete se spolehnout také na ochranu před útoky v internetovém bankovnictví, ochranu před ransomwary nebo ochranu domácí sítě před nezvanými uživateli.

V internetovém obchodu Mironet.cz pořídíte roční licenci ESET Family Security Pack za 1 590 korun.