Toužíte po nezaměnitelné chuti grilovaného masa a zeleniny, ale tápete, jak jí dosáhnout, aniž byste museli kupovat sezónní venkovní gril, s jehož údržbou jsou starosti a jakmile venku zaprší, grilovačka končí?
Pro ty, kteří si chtějí dopřávat dokonale ogrilované pokrmy po celý rok, doma i venku, za slunce i za deště, máme tip, který potěší a nabudí chuťové buňky.
Seznamte se s terakotovým elektrickým grilem Jata GR559. První, čeho si všimnete, je granitový povrch, který je navíc bez PFOA, tedy perfluroktanové kyseliny, a grilování je na něm bezpečnější, než na jiných nepřilnavých površích. Konstrukce grilu zaručuje rovnoměrnou distribuci teploty, která je navíc regulovatelná ve čtyřech stupních. Zelenina se vám díky tomu nepřipálí, a maso se vám naopak vždy dostatečně propeče.
Mnoho z vás pak jistě ocení i systém Super Diet, který vám umožní grilování bez tuku. Třešničkou na dortu je pak možnost umytí keramické desky v myčce nádobí.